Aanbouw

Van kleine tot grote verbouwingen

Wilt u graag een aanbouw laten plaatsen? Schakel dan de hulp in van de experts van Bouwbedrijf Budding. Met ruim 30 jaar ervaring zijn wij uw adres voor het bouwen van een uitbouw die volledig aan uw wensen voldoet. Of het nu gaat om een glazen serre of een uitbreiding van uw keuken, u kunt bij ons terecht. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Uw wensen staan bij ons centraal. Wij bouwen de aanbouw in samenspraak met u. Eventuele wijzingen worden dan ook met u doorgesproken.
Mooi resultaat aanbouw

Wij regelen alles voor uw aanbouw inclusief vergunning

Wanneer u graag een aanbouw tegen uw woning wilt aanbouwen, dan dient u in een aantal gevallen een vergunning aan te vragen. Zo heeft u een omgevingsvergunning nodig wanneer de uitbouw grenst aan de openbare weg of wanneer deze een grote invloed heeft op de directe omgeving. In sommige gevallen kunt u echter ook vergunningsvrij bouwen. Deze regels zijn begin 2015 versoepeld. Zo mag u tegenwoordig een dakkapel plaatsen zonder dat u hiervoor een vergunning nodig heeft. Ook het bouwen van een uitbouw voor mantelzorg is in veel gevallen vergunningsvrij toegestaan. Wilt u graag weten of uw aanbouw met of zonder vergunning geplaatst mag worden? Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over.

Waarom Kiezen Voor Budding?

Een mooi aanbouw maakt uw woning ruimer en mooier. Maar zorg er wel voor dat het goed wordt uitgevoerd en met een hoog afwerkingsniveau. Bouwbedrijf Budding biedt u:

  • Meer dan 30 jaar kennis en ervaring
  • Kunnen wij helpen bij het bouwen van diverse soorten aanbouw
  • Hanteren wij een heldere manier van werken
  • Voeren wij alle werkzaamheden uit in samenspraak met u
  • Werken wij alleen met echte vakmensen

Vrijblijvende Offerte voor uw Aanbouw?

Wilt u graag meer informatie over ons? Of wilt u graag dat wij een aanbouw voor u bouwen? Neemt u dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over hoe wij u van dienst kunnen zijn. U kunt hiervoor het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@bouwbedrijfbudding.nl. Telefonisch contact kunt u opnemen door te bellen naar 0318-484300. Wij staan voor u klaar om u verder te helpen. Welke aanbouw mogen wij voor u bouwen?