Offerte
garant
  • Afspraak = Afspraak
  • Duurzame bouw
  • Hoge Kwaliteit
  • Meedenkend

Aan- of uitbouw in alle soorten en maten

Wilt u graag een aanbouw laten plaatsen? Schakel dan de hulp in van de experts van Bouwbedrijf Budding. Met ruim 30 jaar ervaring zijn wij uw adres voor het bouwen van een uitbouw die volledig aan uw wensen voldoet.

Bouwbedrijf Budding Baarn

Van kleine tot grote verbouwingen op maat

Voor een aanbouw, of het nu gaat om een glazen serre of een uitbreiding van uw keuken, kunt u bij ons terecht. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Uw wensen staan bij ons centraal. Wij bouwen de aanbouw in samenspraak met u. Eventuele wijzingen worden dan ook met u doorgesproken.

Wij regelen alles voor uw aanbouw.

Wanneer u graag een aanbouw tegen uw woning wilt aanbouwen, dan dient u in een aantal gevallen een vergunning aan te vragen. Zo heeft u een omgevingsvergunning nodig wanneer de uitbouw grenst aan de openbare weg of wanneer deze een grote invloed heeft op de directe omgeving. In sommige gevallen kunt u echter ook vergunningsvrij bouwen. Deze regels zijn begin 2015 versoepeld. Zo mag u tegenwoordig een dakkapel plaatsen zonder dat u hiervoor een vergunning nodig heeft. Ook het bouwen van een uitbouw voor mantelzorg is in veel gevallen vergunningsvrij toegestaan. Wilt u graag weten of uw aanbouw met of zonder vergunning geplaatst mag worden? Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over.

onderhoud

Waarom kiezen Voor Bouwbedrijf Budding?

Een mooie aanbouw maakt uw woning ruimer en mooier. Wij zorgen ervoor dat de werkzaamheden voor de aanbouw goed worden uitgevoerd en met een hoog afwerkingsniveau. Bouwbedrijf Budding biedt u:

  • Meer dan 30 jaar kennis en ervaring
  • Bouwen van diverse soorten aanbouw
  • Heldere manier van werken
  • Alle werkzaamheden doen wij in samenspraak met u
  • Wij werken uitsluitend met vakmensen

Vrijblijvende offerte aanvragen voor uw aanbouw?

Wilt u graag meer informatie over Bouwbedrijf Budding? Of wilt u graag dat wij een aanbouw voor u bouwen? Neemt u dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over hoe wij u van dienst kunnen zijn. U kunt hiervoor het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@bouwbedrijfbudding.nl. Telefonisch kunt u contact opnemen door te bellen naar 0318-484300. Voor een aanbouw aan uw woning of kantoor gaat u naar Bouwbedrijf Budding.

afsluiten
icon

Vraag nu een offerte of meer informatie aan

Offerte aanvragen