Badkamer Verbouwen

Gaat u binnenkort uw badkamer verbouwen? Informeer dan eens vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Bouwbedrijf Budding verbouwt badkamers voor bedrijven en particulieren. Hotels maken gebruik van onze bouwservice vanwege de hoge kwaliteit en goede prijs. Maar ook particulieren zijn blij met onze goede prijzen en niet onbelangrijk onze snelle oplevering.

Badkamerverbouwing

badkamerverbouwingIs uw bestaande badkamer aan vervanging toe? Of betrekt u een nieuw huis en wilt u de badkamer verbouwen? Wij verzorgen graag uw badkamerverbouwing en regelen deze van a tot z:

  • adviseren en ontwerpen van de badkamerindeling
  • adviseren en inkopen, leveren en aanbrengen sanitair
  • tegelwerk leveren en aanbrengen
  • douchecabines plaatsen
  • verzorgen leidingwerk
  • aanbrengen vloerverwarming
  • baden en overige voorzieningen tot aan luxe sauna’s
  • tijdelijke voorziening tijdens de verbouwing

Wij verzorgen uw badkamerverbouwing op maat en adviseren u over de best mogelijke badkamer voor elk budget. Vraag ons vrijblijvend om advies, wij helpen u graag.

Badkamer verbouwen

De badkamer neemt belangrijke plaats in in ons huis. Het is tegenwoordig niet alleen meer de ruimte om ons op te frissen, maar ook om te ontspannen. Daarom wenst u sanitair dat bij u wensen past. Veel is tegenwoordig mogelijk voor de badkamer, bijvoorbeeld een stortdouche, stoomcabine, whirlpool of kranen met verlichting erin. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ons werkgebied

Wij zijn werkzaam in de hele regio Gelderland en van Amersfoort tot en met Arnhem. Onze centrale ligging midden in Gelderland, maakt ons zeer flexibel en een badkamerverbouwing voeren wij netjes en professioneel uit. Wij maken concrete afspraken over de planning en het eindresultaat. Afspraken die wij altijd nakomen, want afspraken staan bij ons hoog in het vaandel.

Vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw badkamerverbouwing?

Badkamer verbouwen? Graag maken wij een offerte op maar voor het verbouwen van uw badkamer. Heeft u zelf al een badkamer uitgezocht en wenst u alleen installatie daarvan? Geen probleem! Wenst u de hele badkamerverbouwing uit te besteden? Ook dat verzorgen wij graag. Vul het formulier in, of bel naar 0318 484 300. Wij maken dan een persoonlijke offerte voor u!