Houtskeletbouw Gelderland

Wij leveren vakmanschap

Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf voor hulp bij houtskeletbouw in Gelderland? Dan kunt u terecht bij Bouwbedrijf Budding. Onze medewerkers kunnen snel en vakkundig hulp bieden bij houtskeletbouw. Dit wil echter niet zeggen dat uw woning geheel van hout gemaakt zal worden. Uw huis zal gebouwd worden met een combinatie van steen, beton en hout. Door het combineren van deze grondstoffen worden alle positieve kenmerken van het materiaal zo optimaal mogelijk benut. Deze manier van skeletbouw biedt u veel voordelen. Zo is het energiezuinig en zeer duurzaam. Kiest u ook voor een houtskelet in Gelderland?

Hoe werkt het?

Het principe van houtskeletbouw is eigenlijk heel eenvoudig. De begane grondvloer en de fundering worden van beton gemaakt. De overige vloeren, het dak en de wanden bestaan uit een houten raamwerk dat open is, waardoor deze maximaal gevuld kan worden met isolerende materialen. Op deze manier kunnen wij een goed geïsoleerde woning bouwen in Gelderland zonder dat er sprake is van ruimteverlies. Tel daarbij de gemetselde buitenmuren en dakpannen op en uw woning wordt duurzaam en energiezuinig. Kiest u voor houtskeletbouw in Gelderland, dan kiest u ook flexibiliteit. Door deze manier van skeletbouw kan uw huis namelijk naar wens ontworpen worden.

Waarom kiezen voor houtskeletbouw in Gelderland?

De keuze voor houtskeletbouw biedt u een aantal voordelen voor uw huis in Gelderland. Kiest u voor een houtskelet voor uw woning, dan profiteert u van:

  • Flexibiliteit, u kunt zelf de indeling van uw woning in Gelderland bepalen
  • Een houtskelet is energiezuinig
  • Doordat houtskeletbouw prefab is, kan er snel gewerkt worden
  • Uw woning kan hierdoor ook vlug wind- en waterdicht gemaakt worden
  • Het houtskelet kan met brandvertragende materialen worden afgewerkt
  • Het hout voor het skelet komt uit verantwoorde bosbouw
  • Duurzaam, want de levensduur van dit materiaal is vergelijkbaar met baksteen

Heeft nog een vraag voor ons?

Wilt u graag meer weten over houtskeletbouw? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over hoe wij u van dienst kunnen zijn in Gelderland. U kunt direct op onze site het online formulier invullen of zend een e-mail naar info@bouwbedrijfbudding.nl. Telefonisch contact kunt u opnemen door te bellen naar 0318-484300. Wij zijn uw adres voor houtskeletbouw in Gelderland.