Houtskeletbouw

Expert In houtskeletbouw

Voorbeeld houtskeletbouwOp zoek naar een aannemer voor houtskeletbouw? Dan zit u goed bij Bouwbedrijf Budding. Wij kunnen een houtskelet eenvoudig en snel voor u in elkaar zetten. Dit wil niet zeggen dat uw huis compleet van hout gemaakt wordt. Uw woning zal een combinatie van hout, steen en beton worden. Door deze materialen te combineren, worden alle positieve eigenschappen van de grondstoffen optimaal benut. Met ruim 30 jaar ervaring als bouwbedrijf zijn wij in staat om u de kwaliteit te leveren waar u naar op zoek bent. Hoe kunnen wij u op het vlak van houtskeletbouw helpen?

Wat is houtskeletbouw?

Het principe van deze manier van skeletbouw is simpel. De fundering en de vloer van de begane grond worden gemaakt van beton. De vloeren, wanden en het dak zullen bestaan uit een open raamwerk van hout, dat maximaal gevuld kan worden met isolatiemateriaal. Hierdoor kunnen wij met behulp van houtskeletbouw een zeer isolerende woning maken zonder dat er ruimteverlies optreedt. Door het plaatsen van gemetselde buitenmuren en dakpannen maken wij een duurzame en ook energiezuinige woning voor u. Daarnaast is houtskeletbouw flexibel. Uw huis kunnen wij dus naar wens voor u ontwerpen.

De voordelen van houtskeletbouw

Houtskeletbouw voor uw woning heeft een aantal voordelen. Zo biedt deze manier van skeletbouw u het volgende:

  • Vrijheid van vormgeven, u bepaalt zelf de indeling van uw woning
  • Houtskeletbouw is energiezuinig
  • Kan snel gebouwd worden, doordat het skelet prefab is
  • Wordt snel water- en winddicht gemaakt
  • Brandwerend, het skelet wordt afgewerkt met brandvertragende materialen
  • Ecologisch verantwoord dankzij hout uit verantwoorde bosbouw
  • Duurzaam, want de levensduur is even lang als die van baksteen

Vrijblijvende Offerte houtskeletbouw?

Wilt u graag meer informatie over het bouwen van houtskeletbouw? Of heeft u nog een andere vraag voor onze medewerkers? U kunt altijd bij ons terecht wanneer u meer wilt weten over ons bedrijf of wanneer u nog een andere vraag heeft. Vult u hiervoor het contactformulier op onze contactpagina in of zend ons een e-mail info@bouwbedrijfbudding.nl. U ontvangt dan zo vlug mogelijk een reactie van ons. Mocht u onze medewerkers graag persoonlijk willen spreken, dan kunt u ook bellen naar 0318-484300. Met ruim 30 jaar ervaring en het vakwerk dat wij leveren, zijn wij uw adres voor houtskeletbouw.