Nieuwbouw

De afspraken

Zodra de welstandscommissie goedkeuring heeft verleend stellen we een aannemingsovereenkomst op. Hierin zijn alle afspraken tussen u en ons helder vastgelegd. De bouwvergunning wordt aangevraagd en de gemeente toetst het ontwerp op ruimtelijke kwaliteit, bouwkundige vereisten en de regelgeving. Tussen acht en twaalf weken volgt de bouwvergunning.

Kwaliteit van afwerking

U heef nu de tijd om de details in te vullen en uw toekomstige huis het karakter en de sfeer te geven die passen bij uw wensen en smaak. Ogenschijnlijk kleine dingen kunnen uw woongenot beïnvloeden. Een paar voorbeelden: Stijl van hang en sluitwerk, elektrische voorzieningen, bijvoorbeeld contactdozen, verlichting, beveiliging, typen deuren, keuze van keuken en alle voorzieningen, kleurkeuzes, wanddecoraties, enzovoorts.

Een eigen huis laten bouwen is een inspirerende bezigheid. Voor het eindresultaat is het van belang dat er een weldoordacht plan aan ten grondslag ligt, waarbij niets aan het toeval is overgelaten.

Oriëntatie

U heeft een kavel gevonden in een voor u passende omgeving. Het voelt goed.
Ook heeft u met een financieel adviseur uw budgettaire reikwijdte bepaald. Vervolgens kunt u aan de slag om uw droom te realiseren.

Ontwerp

Alle ideeën en plannen zijn geperfectioneerd u nodigt een architect uit om het ontwerp vorm te geven. Ook het opstellen van een indicatieve prijsopgave is aan de orde. Vervolgens kan het plan aan de welstandscommissie worden voorgelegd.

De bouw

Tijdens de bouwfase ziet u uw huis groeien. Uw vaste team van Bouwbedrijf Budding laat niets aan het toeval over. U voelt de persoonlijke en ambachtelijke betrokkenheid van onze vakmensen. En we werken schoon, uw bouwplaats wordt dagelijks opgeruimd achtergelaten.

Oplevering

Wanneer alles is tot in detail en naar uw wens is afgewerkt kan het genieten beginnen. Comfortabel wonen in uw eigen huis.