Offerte
garant
  • Afspraak = Afspraak
  • Duurzame bouw
  • Hoge Kwaliteit
  • Meedenkend

Eigen huis nieuw laten bouwen

Zoekt u een bouwbedrijf dat de nieuwbouw van uw eigen huis kan realiseren? Bouwbedrijf Budding is expert in de nieuwbouw van woningen. Een eigen huis laten bouwen is een inspirerende en spannende bezigheid. Voor het eindresultaat is het van belang dat er een weldoordacht plan aan ten grondslag ligt, waarbij niets aan het toeval is overgelaten. Bouwbedrijf Budding begeleidt u met alle plannen en realiseert voor u de vakkundige nieuwbouw van uw huis.

Woning-oosterbeek

Hoe werken wij bij nieuwbouw?

Om te starten met een unieke nieuwbouwwoning werken wij volgens een aantal stappen.

  • Oriënteren
  • Ontwerpen
  • Bouwen
  • Opleveren
  • Nalopen van de afspraken
  • Kwaliteit van afwerking controleren

Oriënteren op de nieuwbouw

Heeft u een kavel gevonden voor de nieuwbouw in een voor u passende omgeving?En heeft u ook met een financieel adviseur uw budgettaire reikwijdte bepaald. Dan kunt u kunt u aan de slag om uw droomhuis te laten realiseren.

project-nieuwbouw

Woning ontwerpen

Als u al uw ideeën en plannen heeft geperfectioneerd, gaat u met een architect om tafel uit om het ontwerp vorm te geven. Ook het opstellen van een indicatieve prijsopgave is hierbij aan de orde. Daarna kunt u uw plannen aan de aan de welstandscommissie van uw gemeente voorleggen.

Afspraken voor nieuwbouw maken

Zodra de welstandscommissie goedkeuring heeft verleend aan uw nieuwbouw, stellen we een aannemingsovereenkomst met u op. Hierin leggen we alle afspraken tussen u en Bouwbedrijf Budding helder vast. We vragen de bouwvergunning voor u aan en de gemeente toetst het ontwerp op ruimtelijke kwaliteit, bouwkundige vereisten en de regelgeving. Na acht tot twaalf weken volgt de bouwvergunning en kunnen we starten met de nieuwbouw.

Kwaliteit van afwerking

U heeft nu de tijd om de details van de nieuwbouw van uw woning in te vullen en uw toekomstige huis het karakter en de sfeer te geven die passen bij uw wensen en smaak. Ogenschijnlijk kleine dingen kunnen uw woongenot beïnvloeden. Dat zijn bijvoorbeeld de stijl van het hang- en sluitwerk, elektrische voorzieningen zoals contactdozen, verlichting, beveiliging, typen deuren, keuze van keuken en alle voorzieningen, kleurkeuzes, wanddecoraties, enzovoorts.

Proces van de nieuwbouw

Tijdens de bouwfase ziet u uw huis groeien. Uw vaste team van Bouwbedrijf Budding laat niets aan het toeval over. U voelt de persoonlijke en ambachtelijke betrokkenheid van onze vakmensen. En we werken schoon: uw bouwplaats wordt dagelijks netjes opgeruimd achtergelaten.

Oplevering van de nieuwbouw

Wanneer alles tot in detail en naar uw wens is afgewerkt kan het grote genieten beginnen: u kunt comfortabel wonen in uw eigen huis.

Contact met Bouwbedrijf Budding voor nieuwbouw

Heeft u interesse om de nieuwbouw van uw woning uit te laten voeren door Bouwbedrijf Budding? Neem dan contact met ons op via info@bouwbedrijfbudding.nl of bel ons op 0318-484300. Bij Bouwbedrijf Budding informeren we u graag over alles wat komt kijken bij de nieuwbouw van uw woning.

afsluiten
icon

Vraag nu een offerte of meer informatie aan

Offerte aanvragen