Nieuwe Kozijnen

Ambachtelijke productiewijze

Bouwbedrijf Budding beschikt over een eigen timmerfabriek waar u terecht kunt voor nieuwe kozijnen, deuren en ramen. Voor de meest uiteenlopende klanten, weten onze specialisten geschikte oplossingen te realiseren voor het afwerken van uw woning. Doordat wij als een van de weinige bedrijven in Nederland, gebruik maken van een ambachtelijke productiewijze, zijn wij voor veel mensen een veel gevraagde dienstverlener.

Buitengewoon veelzijdig

Op het gebied van nieuwe kozijnen zijn wij buitengewoon veelzijdig. Door veel aandacht te besteden aan de details, weten wij doorgaans unieke producten te realiseren die u nergens anders tegenkomt. Doorgaans gebruiken wij klassieke details, waardoor onze klanten een authentieke sfeer en uitstraling kunnen creëren in hun woning. Echter bieden wij daarnaast ook standaard werken en produceren wij verschillende succesvolle series.

Uitsluitend gebruik van kwaliteitshout

De nieuwe kozijnen die onze organisatie levert, bestaan voornamelijk uit hout. Zo maken wij louter gebruik van kwaliteitshout, zoals tropisch hardhout en dark red Meranti. Hierbij houden wij tijdens het inkopen van deze houtsoorten, zo veel mogelijk rekening met de ecologische aspecten. Dat betekent dat het materiaal voor de nieuwe kozijnen, uitsluitend afkomstig is van bomen die op een verantwoorde wijze zijn gekapt.

Weinig onderhoud nodig

Onze kozijnen zijn leverbaar in vrijwel iedere gewenste kleurstelling, uitstraling en vormgeving. Zo kunnen wij zorgen voor een nieuwe, eigentijdse uitstraling, maar ook voor een klassieke sfeer. Met een nauwkeurige afwerking, zijn wij in staat om een hoogwaardig kozijn af te leveren, die volledig op uw wensen is afgestemd. Hierbij is bovendien zeer weinig onderhoud nodig om de kozijnen in de nieuwe staat te houden. Interesse? Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden die wij voor u kunnen bieden en bekijk de voorbeelden van nieuwe kozijnen die wij zoal kunnen realiseren.