Offerte
garant
 • Afspraak = Afspraak
 • Duurzame bouw
 • Hoge Kwaliteit
 • Meedenkend

Al ruim 30 jaar ervaring in bijzondere woningbouw

Bouwbedrijf Budding is gevestigd aan de Stroet te Lunteren. Wij zijn specialist op het gebied van bijzondere woningbouw. Voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud, kozijnen en deuren bent u hier aan het goede adres. Bouwbedrijf Budding heeft al ruim 30 jaar ervaring en is uitgegroeid tot een enorm veelzijdig bouwbedrijf. Wij garanderen altijd tevredenheid over de geleverde kwaliteit en de samenwerking.

De missie

Onze missie is om onze klanten te voorzien van luxe, duurzame, hoogwaardige
woningen van houtskeletbouw.

Houtskeletbouw heeft verschillende eigenschappen, het is geschikt voor prefab, het is energiezuinig en duurzaam en heeft een luxe uitstraling

Verduurzaming in de woning- en bouwmarkt

De visie van Bouwbedrijf Budding is om bij te dragen aan de verduurzaming in de woning- en bouwmarkt. Er is namelijk in toenemende mate behoefte aan energiezuinig bouwen, duurzaamheid, cradle-to-cradle, prefab en luxe. Bouwbedrijf Budding maakt al veel gebruik van duurzame materialen.

Wij hebben oog voor detail

De klant en zijn wensen staan altijd centraal bij bouwbedrijf Budding. We luisteren vooral goed, we denken mee en we ontwerpen exact wat u wilt. Met aandacht voor details voor klassiek werk, maar ook voor standaard werk. Ook voor restauratiewerk kunt u bij ons terecht. Met oog voor detail en afwerking onderscheiden wij ons.

Bouwbedrijf Budding Baarn

Profiteer van onze merkwaarden

Bouwbedrijf Budding staat voor kwaliteit en vakmanschap. Daarnaast vinden wij onderstaande merkwaarden ook erg belangrijk.

 1. Wij komen onze afspraken na
 2. Wij werken met duurzame materialen
 3. Wij leveren de best mogelijke kwaliteit 
 4. Wij vinden een prettig omgang erg belangrijk
 5. Wij voeren niet alleen uit, maar denken ook mee
 6. Vertrouwen is goed, controle is beter bijvoorbeeld luchtdichtheidstest
 7. Wij kunnen snel schakelen en acteren (flexibel), vandaag een vraag uiterlijk morgen geregeld
 8. Wij willen elke klant een korte doorlooptijd bieden

Wij zijn actief bij u in de regio

Bouwbedrijf Budding is werkzaam bij u in de regio. Dat betekent dat u ons bouwbedrijf kunt inschakelen in BarneveldLunterenEde en in de rest van Gelderland voor bijvoorbeeld een woning renovatie, zolder verbouwing, houtskeletbouw of het realiseren van een aanbouw. Neem gerust contact met ons op als u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat wilt ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

afsluiten
icon

Vraag nu een offerte of meer informatie aan

Offerte aanvragen