Offerte
garant
  • Afspraak = Afspraak
  • Duurzame bouw
  • Hoge Kwaliteit
  • Meedenkend

Bouwbedrijf Budding: voor het bouwen van uw schuurwoning

Bouwbedrijf Budding Baarn

Bent u op zoek naar de mogelijkheden van het bouwen van een schuurwoning? Bouwbedrijf Budding is het vakkundige bouwbedrijf voor het laten bouwen van uw schuurwoning. Wij hebben reeds diverse schuurwoningen opgeleverd. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor diverse voorbeelden en ideeën. Schuurwoningen zijn eenvoudige en robuuste woningen. Kenmerken van een schuurwoning zijn het gebruik van grote ramen en een omgeving waarbij tuin, terras en natuur vrijwel naadloos overvloeien in de woning. Het contact met buiten zorgt voor een natuurlijke uitstraling van de woning. Het is niet verwonderlijk dat de schuurwoning steeds populairder wordt. Overweegt u de bouw van een schuurwoning? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Budding voor vrijblijvend advies.

Een schuurwoning bouwen

Wij bouwen de schuurwoningen met behulp van klassieke bouwmethoden, zoals houtskeletbouw. Dat kan dankzij het vakmanschap van onze medewerkers en de zeer ruime mogelijkheden die onze eigen timmerfabriek ons biedt. Zo wordt de schuurwoning opgebouwd met spanten, waarbij de houtconstructie vaak in het zicht blijft. Het gebruik van natuurlijke materialen geeft de woning een mooie duurzame uitstraling. We kunnen een schuurwoning bouwen in een moderne of klassieke stijl, of in een combinatie daarvan. Door het gebruik van nieuwe en energiezuinige technieken kunnen we de woning duurzaam en milieubewust bouwen.

Bouwbedrijf Budding Baarn

Voordelen van een schuurwoning

Schuurwoningen zijn zeer in trek. Dat heeft vooral te maken met de grote voordelen die een schuurwoning u biedt:

  • duurzame woningbouw
  • natuurlijke uitstraling
  • grote flexibiliteit
  • uniek in te vullen
  • prachtige ligging in een landelijke omgeving
  • energiezuinig

Direct contact over schuurwoning van Bouwbedrijf Budding

Wilt u meer weten over het laten bouwen van een schuurwoning door Bouwbedrijf Budding. Wilt u meer weten over het milieuaspect rond een schuurwoning? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via info@bouwbedrijfbudding.nl, of bel met nummer  0318-484300. U kunt ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor het laten bouwen van een schuurwoning gaat u naar Bouwbedrijf Budding.

afsluiten
icon

Vraag nu een offerte of meer informatie aan

Offerte aanvragen