Schuurwoning

schuurwoning voorbeeld
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een schuurwoning? Bouwbedrijf Budding heeft al diverse schuurwoningen gerealiseerd en kan u verschillende voorbeelden geven. Schuurwoningen zijn eenvoudig en robuust en worden vaak gecombineerd met grote ramen. Tuin, terras en natuur vloeien vrijwel naadloos over in de woning en het contact met buiten zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Het is daarom niet voor niets dat de schuurwoning steeds populairder wordt. Overweegt u de bouw van een schuurwoning, laat u dan vrijblijvend door ons informeren!

Een schuurwoning bouwen

Wij bouwen de schuurwoningen met behulp van klassieke bouwmethoden zoals houtskeletbouw. Dat kan dankzij het opgebouwde vakmanschap en onze eigen timmerfabriek. Zo wordt de schuurwoning opgebouwd met spanten waarbij de houtconstructie vaak in het zicht blijft.  Het gebruik van natuurlijke materialen geeft een mooie duurzame uitstraling. Een schuurwoning kan in een moderne, klassieke of combinatie van klassiek en moderne vorm worden gebouwd. Door het gebruik van nieuwe en energie zuinige technieken kan de woning duurzaam en milieubewust worden gerealiseerd. En dat is ook nog eens  goed voor uw portemonnee!

Voordelen van een schuurwoning

Schuurwoningen zijn zeer in trek en dat komt onder andere door de grote voordelen:

  • duurzame woningbouw
  • natuurlijke uitstraling
  • grote flexibiliteit
  • uniek in te vullen
  • prachtig in landelijke omgeving
  • energiezuinig

Meer weten over schuurwoningen? Of een kosten indicatie?

Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden en voorbeelden met u door te nemen. Wij zijn in staat voor elk budget een passende oplossing te bieden. Heeft u interesse in een schuurwoning? Vraag dan om meer informatie bij Bouwbedrijf Budding. Wij staan voor 30 jaar ervaring en kwaliteit. Vul daarom het formulier in op de pagina, en ontvang vrijblijvend meer informatie.